Post by baskcleanigamde on Feb 4, 2022 18:40:39 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejeno vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger: Action Shooter 2022 version ▞▞▞
B do E ti od S do T to je najboljša igra, kar sem jih kdaj videl (na mobilniku na PC-ju sta Fortnite in Minecraft)
To je zelo lepa mini igra za sprostitev. Igranje ni težko, kar lahko pomaga nekaterim neigralcem. Verjamem, da ima preveč oglasov, zato sem onemogočil njegovo omrežno funkcijo in igra brez oglasov je popolna, čeprav se malo ponavlja.
Seveda, seveda, igra je zabavna. Všeč mi je. Toda dejstvo, da je toliko oglasov, mi daje misliti, da bi morala obstajati vladna uredba o tem, koliko oglasov se lahko prikaže. Kot... Po vsaki igri, ki jo končaš, ali vsakič, ko umreš, je oglas. Preveč se kopiči. Naredi kot... Naredi možnost odstranitve oglasov za valuto. Dejstvo, da ta igra nima tega, je tako žalostno igrati. Ne želim gledati oglasa za oglasom za oglasom. Vem, da hočeš denar, ampak kot... Ne. Samo ne.
Ta igra je zelo zabavna. Res preprosta in enostavna za prevzem kadarkoli. Vendar sem plačal 3 dolarje, ki jih zahtevajo za to, in še vedno moram gledati oglase, da zahtevam stvari. No, če mi sploh dovolijo zahtevati stvari. Velikokrat sploh ne morem gledati oglasa, da bi dobil stvari. Ampak zakaj sploh moram gledati oglase, če sem plačal za njihovo odstranitev?! Zahteval bo vračilo.
enostavno
Imel sem 4 ali 5 zvezdic, vendar mislim, da imam popoln nadzor nad ciljanjem in streljanjem, sicer je zabavno,
Več časa boste porabili za gledanje oglasov kot za igranje igre. Sama igra je sprva zanimiva, potem pa ugotoviš, da vedno znova uporabljajo iste sekvence. "Nove" ravni so le preoblikovanja prejšnjih, da vam lahko prikažejo več oglasov. Če so vam všeč tisti nadležni oglasi, ki se pojavijo pred vami po vsaki stopnji ali smrti, potem bi bila to igra za vas.
Lepa igra
Talking Tom Cat Gündəlik ath
Bomba!
Bilo je dobro, a na določeni stopnji je bilo, kot da bi spet igral nekaj istih stopenj, tako da sem igral vse do stopnje 105 in bilo je, kot da sem dobesedno samo igral stopnje 50 in pod vse znova in igra preprosto ni Ni izziv, kot ti oglasi na YouTubu pravijo: "Oh, nikoli ne boste dosegli stopnje 10", nato pa namestim igro in jo naredim brezhibno na 27.
Strinjam se z enim od drugih recenzentov, ta igra je bila uničena zaradi dodajanja drage naročnine. Zdaj v igri ne moreš priti nikamor, če ne plačaš, plačaš, plačaš. Zdi se, da se puške igralcu ne prodajajo več brez naročnine. Čisti pohlep - od igre s 4 zvezdicami do 1 zvezdice. Nič zvezdic, če bi to lahko dal. Pohlep, pohlep, pohlep!!!
Odstranjeno po prvih dveh nivojih zaradi plazu oglasov. Oglasi so povsod v tej igri in ubijajo užitek. Oglasi po vsaki stopnji, oglasi na sredini ravni in tudi če izberete "ne hvala" za ogled oglasa, da vam ponudimo bonus valuto, se bo oglas takoj predvajal in ne boste prejeli bonus valute. Odnesite svoje oglase drugam.
Tako zelo SOVRAŽIM to igro, da se zgreši vsakič, ko začnem in potem začnem drgati, ker je moteča in ko JIH ustrelim, me ubijejo, tako da ko sem jih že ustrelil, nikoli ne umrejo in potem me ubijejo, tako da ustvarjalec TREBA POPRAVITI to.. (Zayne Seechan)
Najava igra
Johnny Trigger: Action Shooter Action kntz
Dobra igra za igranje, ko vam je dolgčas. Dobro delo pravijo igre.
Toliko oglaševanja to res sovraži
na veliko oglasov in malo dolgočasne brez zabavnih ravni brez posodobitev in preobleke potrebujejo dolgo časa
Dobra igra
Odlična igra. Če ste muha in radi delate iste stvari več mesecev. Dobesedno ni nič drugače. Samo teči počasi in udari fantje. Edina težava je pomanjkanje kladiv. Imejte jih 600, ne morete jih porabiti, vendar vam je všeč količina. Prav tako prosim dajte več oglasov in jih ni mogoče ustaviti. Všeč mi je, koliko denarja zaslužim in kako poceni je orožje. Prav tako je lepo videti, kako pričakujete, da vam bodo ppl vsak teden dali denar za nič in popolnoma pozabili na svojo naročnino.
Igra je sprva zanimiva! Vendar postane zelo hitro dolgočasna z vsemi enakimi ravnmi in dodatki.. Ko dokončate vse puške in preobleke, ni kaj dosti narediti.. Dobra igra, vendar hitro umre.
To je dobra ideja za igro, vendar so oglasi zanič, prvi 2 minuti sem že videl 3 do 4 oglase, ne izgubljajte časa za takšno igro.
Johnny Trigger: Action Shooter ஆக்ஷன் hde
Obstaja le približno 7 misij, nato pa se bodo ponovile z različnimi ozadji. Nič kreativnosti. Ne samo, da boste morali gledati oglase, ne samo, da boste dobili novo orožje, temveč vas bodo ogledali oglasov po vsakih 3 ali 4 misijah (vsaka misija traja približno 15 sekund). Poleg tega so oglasi na glavnem zaslonu. Ta igra ima potenciale, vendar je razvijalci niso izkoristili.
Precej dobro, vendar se ravni začnejo ponavljati. 3 zvezdice ok.
To je super zabaven način preživljanja časa, ki ni zelo zahteven, a vseeno dovolj prijeten, da lahko še naprej veliko igrate. Želim si, da bi bila možnost izbire, katero obleko obleči. Uporabite lahko samo zadnjega, ki ste ga odklenili, ki je zanič. Tudi v sami igri ni mogoče zagotoviti povratnih informacij za razvijalce. Preprosta grafika in zvoki dobro delujejo skupaj. Težji posnetki z več različicami, možnost izbire med odklenjenimi oblekami in možnost plačila brez oglasov bi to naredili za igro s 5 zvezdicami.
Igra je zabavna pravzaprav res dobra. Je pa neverjetno enostavno in zaradi tega opazite ponavljajoče se stopnje veliko več. Obstaja veliko raznolikosti v orožju in kostumih, kar je super, želim si samo, da naredijo posodobitev, zaradi katere bo igra bolj zahtevna. Če bo tako ostalo za vedno, bi mi bilo sčasoma dolgčas
Kul in hiter brat, te igre so bog
Po 5 minutah postane ponavljajoče se in dolgočasno
Johnny Trigger - Jeu d'Action Action nbte
Pravzaprav mi je všeč igra kot prijeten prehod časa. Razlog za oceno 3 zvezdice izhaja iz dejstva, da nisem uspel dobiti več predstavljenih orožij ali oblek, čeprav so prikazani kot "brezplačni" ali "ogled tega oglasa". Tudi po ponovnem zagonu in odstranitvi/ponovni namestitvi še vedno ne dobite. Odpravite te težave in lahko spremenim v 5 zvezdic. Hvala.
TA IGRA JE KULA, TODA BILO JE TOLIKO OGLASOV, DA PLAČAM 11₹ NA MESEC DA PLZ ODSTRANITE VSE OGLASE PROSIM
Odlična igra, vendar sem za nekaj časa nehal igrati in nobenih zaveznikov ni več, bil sem na ravni 400 in vse je izginilo, to je približno leto in pol igranja.
Začne se zabavno, a kmalu ugotovite, da je oglasov veliko več kot igranja iger. Dal bi mu majhen prehod, če ne bi bilo dejstva, da se težavnost nikoli zares ne poveča in se ravni začnejo ponavljati (problem pri kul ubijanju je v tem, da opaziš, ko si to storil 3 ali 4-krat v 30 ravni). Lahko bi bilo bolje, na koncu je bilo zabavno le 15-20 minut, škoda.
Igranje: več je tarč in različnih umestitev, bolj ko napredujete, vendar v bistvu počnete isto stvar na vsaki ravni in vse je odvisno od časa. Učinkovitost aplikacije: igra teče gladko brez napak. 7,5/10 všečkov: Mehanika hitrega časa je kul. Brez p2w, to je večinoma kozmetika. Puške imajo drugačno mehaniko, vendar ne dajejo velike prednosti. Ni všeč: na splošno se igranje ponavlja.
Johnnyjev sprožilec je zelo ponavljajoč in zelo linearen. To ni tako velika akcijska igra, ni prave strategije za napad na sovražnika. Kar je igra dobro, je, da zaradi izbire elektronske glasbe zveni, kot da je v vašem telefonu pregorel zvočnik. Boji s šefi pomenijo, da se prepričate, da vsaj enkrat ustrelite šefa, kadar koli se vam ponudi priložnost. Operite, sperite, ponovite. Tudi gumbi za nakup predmetov (ali brezplačne izdelke) ne delujejo 1/2 časa.
Ni slaba igra in precej zabavna z dobro grafiko in dinamiko. Vendar pa sem opravil več kot 350 stopenj in nikakor ni napredovanja. Ne postane težje/hitreje/daljše. Obleke so nesmiselne in nič ne dodajajo, puške so si vse zelo podobne in ne dajejo nobene prednosti pred drugimi, razen ko gre za "ravne šefa". Potrebuje tudi nekaj razmišljanja, zlasti pri ravneh, saj se zelo ponavljajo.
To je res zabavna igra, vendar obstajata dve težavi: 1, ko sem dosegel raven 762 in poskušal eksplodirati verigo sodov, se igra zamrzne in zapre vsakič, ko jih ustrelim, zaradi česar ne morem preiti te točke; 2, tudi ko imam odličen internetni signal, ne morem gledati oglasov, da bi dobil obleke, kladiva, kocke in ključe. Prosimo, odpravite te težave.
Opravil sem skoraj vse razpoložljive baze, ki jih je treba zgraditi, presegel sem raven 700 z ogromno zbirko orožja in še več, ko sem dobil nov telefon in ko sem prenesel svoje podatke POOF, vsega ni več. Obnovitev nakupov mi vrne samo fanta iz rdečega bazena in tako sem razburjena zaradi vsega tega.
Johnny Trigger: Action Shooter მძაფრსიუჟეტიანი cepc
Zabavna igra, brez preveč oglasov. Običajno morate samo gledati, da dobite določene izbirne nadgradnje. Včasih se kontrole ne odzovejo, ko poskušajo dobiti določene predmete. (Kliknite nadgradnje, nagrade za konec ravni ali celo, ko se prostovoljno oglasite za ogled oglasa. Obstaja več oblek, vendar ne morete preklopiti nazaj na prejšnjo obleko.
Odlična ideja - pokvarjen čas. Večkrat sem ponovil področja, da bi se prepričal, da nisem nor, vendar obstaja več točk, kjer sta ciljna črta in dejanska pot krogle RES različni. Kot 10-15° različno. Torej, ko vam ne po lastni krivdi večkrat zapored ne uspe in so prisiljeni gledati oglas za oglasom, igre postane popolnoma nemogoče igrati
Odlična igra, zelo zasvoji, vendar ima veliko pomanjkljivost. Plačal sem, da sem se znebil oglasov, in še vedno sem prisiljen gledati 30 sekundne oglase, da zahtevam nagrade. To je izigrano in lažno oglaševanje. Če mi rečete, da lahko plačam in se znebim oglasov, potem razumem, da se jih popolnoma znebim. Če bi mi to razložili pred nakupom, ne bi plačal in bi igro preprosto odstranil. Razvijalec aplikacije je po mojem mnenju nepošten.
Verjamem, da je ta igra zanimiva igra, tako mi je všeč ❤ Dajem ji 5 zvezdic.
Všeč mi je igra, a ravno ko igram brez povezave iz nekega razloga me vpraša, ali sem v redu, da bo poslala moje osebne podatke za oglase in mi ne dovoli reči ne in je samo moteča
Dobro 😎
Dobra igra, slaba postavitev. Igra je zabavna, toda vsakič, ko se prikaže oglas, postane razgibana in nemogoča. Nimam nič proti gledanju oglasov, ko so končani, moram popolnoma zapreti igro, da lahko ponovno igram. Zaradi tega sem moral odstraniti, kar je škoda, ker kot sem rekel ... zabavna igra. Popravite to in ponovno bom namestil s 5 zvezdicami.